top of page

mina böcker

Anchor 1
MÖRKT PARADIS
1.png

KÖP HOS

» Inlåst. Dehumaniserad. Dödsdömd. « 

 I en mörk version av en nära framtid har människans värld gått under. En ny okänd art har tagit över Europa och återstoden av mänskligheten hålls fångad på olika gårdar. 


På gården som kallas för Uppfödningen växer M24 upp under brutala och hemska förhållanden. Hon vet inte vem hon är eller var hon kommer ifrån men flyktiga minnen påminner henne om att hon en gång levt i frihet. Tillsammans med sina vänner gör hon allt i sin makt för att överleva. Blir man bortförd från gården är det mot en säker död. 
 

När tiden börjar rinna ut måste hon välja: att acceptera sitt öde eller att försöka ta sig ut. Hur långt är hon beredd att gå för sin och andras frihet? Och vad finns egentligen kvar av mänskligheten utanför fiendens gårdar? 


Läsaren möter en vacker men brutal värld, full av äventyr och skrämmande mörker. Men där uppstår även kärlek och vänskap. Endast en sak är säkeri detta mörka paradis överlever bara den starkaste.

Anchor 2
Anchor 3
MÖRKT PARADIS
RVILDAD

KÖP HOS

» Jagad. Vild. Förtryckt. « 

Förvildad är andra delen i den spännande och fartfyllda dystopiska trilogin Mörkt paradis.


Efter utmanande prövningar och hårda strider har Eld och Månklanen lyckats med det omöjliga. Men fienden är ständigt på jakt. Varelsernas aktivitet ökar och inte ens den djupaste vildmark går längre att gömma sig i.

     I hopp om att hitta hjälp att frita andra människor från varelsernas gårdar och få svar om var hon kommer ifrån, ger sig Eld iväg på en vandring tillsammans med sina vänner genom människans förfallna Europa. Tillsammans måste de korsa ett landskap av ruiner och förrädisk vacker och dödlig natur.

     Är sökandet efter svar värt uppoffringarna det mörka paradiset kräver? Och vem är egentligen den riktiga fienden i en värld där alla gör allt för att överleva?

Förvildad tar dig med på en adrenalin-pumpande resa genom en skrämmande och djupt engagerande värld.

     Maria Hernius har skapat en mästerlig dystopisk roman som kommer få ditt hjärta att klappa snabbare och ditt sinne att fyllas av frågor om vår egen framtid - och samtid.


3.png
bottom of page